home > Stappenplan | Stap voor stap | Hoe bestellen

Stappenplan om een kaart te bestellen bij www.Babyrouwkaartjes.nl

Bij Babyrouwkaartjes.nl kun je je kaartje uit onze ontwerpen kiezen maar natuurlijk kun je ook zelf een rouwkaartje ontwerpen.
 

- Een rouwkaartje zelf maken

Onze nieuwe site heeft een ontwerptool waarmee je je kaart kunt aanpassen en zelf de teksten kunt aanpassen. Maar je kunt nog veel meer: tekeningetjes verplaatsen, een andere achtergrond maken of een foto erbij, het is allemaal mogelijk. Op die manier kan je een rouwkaartje geheel naar eigen smaak vormgeven. We beschrijven hier de stapjes om je eigen kaart te maken en bestellen.

Stap 1 : kies een kaart

Het beginpunt is meestal het kiezen van een kaartje dat het meest aan je wensen voldoet. Blader rustig door alle kaartjes heen en maak je keuze. Door op een kaart te klikken krijg je de voor- binnen- en achterkant van de kaart te zien. Keuze gemaakt: druk dan op de knop: Maak deze kaart. Hierdoor wordt de ontwerptool gestart en jouw geselecteerde kaart geladen.

Stap 2 : aanpassen kaart

Binnen de ontwerptool kun je vervolgens je kaart gaan aanpassen: teksten veranderen, een ander lettertype kiezen, illustraties verplaatsen of een andere illustratie toevoegen, een achtergrond kiezen of foto toevoegen, etc. Een handleiding voor de ontwerptool legt in detail uit hoe je met de ontwerptool kunt werken. Gebruik de knoppen "Buitenkant" en "Binnenkant" om je veranderingen in die zijdes aan te brengen. Tevreden? Sla je ontwerp op in je eigen account.

Stap 3: Account aanmaken

Je ontwerp opslaan (en later ook je bestelling plaatsen) kan alleen als je een account aanmaakt. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan is dit een goed moment. Je wordt automatisch naar een inlogscherm geleid. Nog geen account? Dan kun je die ook vanuit dat scherm aanmaken.

Je ontwerp is nu opgeslagen onder jouw account. Je kunt het ten alle tijde weer oproepen om later verder aan te werken.

Stap 4: Drukproef aanvragen

Natuurlijk wil je nu weten hoe het kaartje er uiteindelijk uit gaan zien. Dat kan prima door een drukproef te bestellen. Open je kaart en druk op de knop bestellen. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie Drukproef (één kaart) en druk op de knop verder. Dit brengt je in de factuurpagina. Controleer de inhoud en druk vervolgens op de knop bestellen. Dit voer je door de uiteindelijke bestelling van je proefdruk. Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur dan wordt je proefdruk dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

Stap 5: Het kaartje moet gedrukt worden

De definitieve gegevens moeten worden ingevuld in je bewaarde kaartje. Alle gegevens bij de hand? Geboortedatum, dag van overlijden en andere teksten? Log in op je account op Babyrouwkaartje.nl en open je ontwerp opnieuw. Vul de gegevens in in je kaart en sla hem weer op.

Tip: laat iemand anders de kaart controleren. Vaak zie je zelf de fouten niet zo snel. Je kaart is nu klaar om je bestelling te plaatsen. Ga opnieuw naar de bestel pagina en kies nu kaarten al of niet met enveloppen. Op de factuurpagina kun je vervolgens het aantal kaarten aangeven dat je wilt ontvangen. Betaling vindt plaats op zelfde manier als bij een proefdrukje.

 

- Een rouwkaartje door ons laten maken;

Als je het kaartje graag door ons wilt laten maken.

Stap 1 : kies een kaart

Het beginpunt is meestal het kiezen van een kaartje dat het meest aan je wensen voldoet. Blader rustig door alle kaartjes heen en maak je keuze. Door op een kaart te klikken krijg je de voor- binnen- en achterkant van de kaart te zien. Keuze gemaakt: druk dan op de knop: Maak deze kaart. Hierdoor wordt de ontwerptool gestart en jouw geselecteerde kaart geladen.

Je kunt dit kaartje bewaren onder jouw account zodat je er ook op een later tijdstip weer verder aan kunt werken.

Stap 2: account aanmaken

Je ontwerp opslaan kan alleen als je een account aanmaakt. Mocht je dat nog niet gedaan hebben dan is dit een goed moment. Je wordt automatisch naar een inlogscherm geleid. Nog geen account? Dan kun je die ook vanuit dat scherm aanmaken.

Je ontwerp is nu opgeslagen onder jouw account.

Stap 3: geef je teksten en wensen aan ons door

Stuur ons een mailtje (info@babyrouwkaartjes.nl) met jullie teksten en wensen en wij maken het kaartje voor jullie op.

Heb je vragen over het drukwerk of de verzending op werkdagen via telefoonnummer (085) 743 07 67 van 9.00 tot 17.00 uur.
Bij spoedvragen over het ontwerp bel Jille van de Pas: Tel: 06-81883871

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: